Over ons

Bij autoruitschade bent u bij ons aan het juiste adres

Autoglas Drachten

Autoglas Drachten is opgericht door Peter Boomsma. Sinds 1998 is hij actief als zelfstandig ondernemer in autoglas. Na een aantal keren via een franchise-organisatie dit vak te hebben uitgevoerd, hij uiteindelijk heeft besloten om een eigen koers te varen door als zelfstandig bedrijf verder te gaan.
Inmiddels zijn er door de jaren heen al heel wat bedrijven en particulieren door Peter geholpen. Door zijn Friese nuchterheid, doorzettingsvermogen en afspraak is afspraak mentaliteit komen klanten bij ruitschade altijd weer (graag) terug.

vraag nu een offerte aan

waarom kiezen voor autoglas drachten?

Vakwerk

Bovag-garantie op reparatie en vervanging van autoruiten. Door gebruik te maken van de modernste reparatietechnieken kunt u op ons vakmanschap rekenen.

Ervaren

20 jaar ervaring in autoglas; door deze jarenlange ondervinding, wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht.

Lage kosten

Wij kunnen in de meeste gevallen de kosten van het herstel voor u afhandelen met uw verzekeringsmaatschappij, vanaf WA-plus verzekerd. Daarbij hanteren wij het laagst geldende eigen risico. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade, dan bent u bij ons meestal het voordeligst uit. U krijgt van ons vooraf te horen wat de kosten zijn, zodat u weet waar u aan toe bent.

garantie

Op al onze werkzaamheden krijgt u garantie. Wij zijn Bovag Autoruitherstelbedrijf; voor u een symbool van zekerheid!

betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring en locale kennis van de markt kunnen wij als specialist als beste uw ruitschade herstellen. U krijgt bij ons vooraf een opgave van de kosten, zonder verrassingen achteraf; de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

hoge kwaliteit

Wij werken met OE-kwaliteit ruiten, wat garant staat voor juiste pasvorm en specificaties. Door onze werkplaatsuitrusting up-to-date te houden, zoeken wij altijd naar de beste oplossing, zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt.

Scroll naar boven