Onze diensten

Bij autoruitschade bent u bij ons aan het juiste adres

Autoruitreparatie en vervanging

Autoruitreparatie

Een sterretje in je autoruit kan gemakkelijk een ster of een barst veroorzaken. In de meeste gevallen kunnen wij deze schade repareren met de uit de VS afkomstige Pro-vac techniek. Die zorgt ervoor dat de schade volledig opgevuld wordt. Beschadigingen tot een omvang van een 2-euro muntstuk (ongeveer 2,5 cm) kunnen door ons in de meeste gevallen gerepareerd worden, zodat de ruit niet onnodig vervangen hoeft te worden.
Na de reparatie heeft de ruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug en kunt u snel de weg weer op!

Autoruitvervanging

Het kan natuurlijk gebeuren dat de schade aan een autoruit te groot is om te repareren. Als een ster is uitgegroeid tot een scheur of barst dan adviseren wij om de ruit te laten vervangen. De voorruit van een auto bepaalt tenslotte voor een groot gedeelte de sterkte van de carrosserie.
Laat daarom altijd ruitschade verhelpen door een Bovag erkende specialist, deze geeft garantie en werkt met de modernste technieken.
Voor autoruitvervanging bent u bij Autoglas Drachten aan het juiste adres!

Campers en Trucks

Het repareren en vervangen van camper- en vrachtwagenruiten is specialistisch werk. Deze kennis hebben wij zelf in huis. Het vervangen van een camperruit is natuurlijk wat anders dan van een personenauto. De ruit is vaak groter en complexer van vorm.
Bij trucks is het vervangen van een ruit zwaarder en moet er meestal op hoogte gewerkt worden. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u dit gerust aan ons over laten.
En dat is nog niet alles..
Wij vervangen ook ruiten van kranen, tractoren en andere vormen van agrarisch vervoer of grondverzetmachines. Autoglas Drachten komt naar u toe, zodat op uw locatie de ruit vervangen wordt. De werkzaamheden kunnen dan snel weer worden hervat en dat scheelt u tijd en geld!

Camera Kalibratie

Heeft u een auto met “rijhulp assistent”, dat wil zeggen rijbaan assistentie of verkeersbord herkenning dan heeft de auto een camera achter de voorruit zitten. Indien zo’n ruit vervangen moet worden, dan moet deze camera nadien weer opnieuw ingesteld worden voor een juiste werking.
Dat noemen we kalibreren.
Dat is nodig om de veiligheidssensoren weer goed te laten functioneren. Deze techniek voeren wij zelf uit, zodat alles wat er bij ruitherstel komt kijken u met een gerust hart aan Autoglas Drachten kunt overlaten.

vraag nu een offerte aan

Scroll naar boven